coupons-list.com מכבדת את פרטיותך ומחויבת להגן על הנתונים האישיים שלך. מדיניות פרטיות זו נועדה לתת לך מידע על האופן שבו coupons-list.com אוספת ומעבדת את הנתונים האישיים שלך באמצעות השימוש שלך באתר זה, לרבות כל מידע שאתה עשוי לספק דרך אתר זה. אנו נודיע לך כיצד אנו דואגים לנתונים האישיים שלך כאשר אתה מבקר באתר האינטרנט שלנו (ללא קשר מאיפה אתה מבקר בו) ונספר לך על זכויות הפרטיות שלך וכיצד החוק מגן עליך.

1. הנתונים שאנו אוספים אודותיך

נתונים אישיים, או מידע אישי, פירושם כל מידע על אדם שממנו ניתן לזהות את אותו אדם. זה לא כולל נתונים שבהם הזהות הוסרה ולכן לא ניתן לזהות אדם חי מהנתונים (נתונים אנונימיים).

    העסק של coupons-list.com הוא לספק הצעות לצרכנים. כל מידע אישי שאנו אוספים ומעבדים נחוצים כדי לתעד את תהליך ההזמנה המאפשר לך לקבל את ההנחות המוצעות על ידי מפרסמים/ספקי הצעות. העוגיות בהן אנו משתמשים מאפשרות למפרסם/ספק לוודא שניצלת את ההצעה המוצגת דרך האתר שלנו.

    המפרסם/הספק עשויים להשתמש במידע על ההזמנה שלך כדי לשפר את ההצעה שלך/שלו. לעיתים, אנו עשויים להשתמש בחברות אחרות כדי לספק שירותים בשמנו, כגון חומר שיווקי. אנו מספקים לצדדים שלישיים רק את הנתונים האישיים שהם דורשים על מנת לספק את שירותיהם. מלבד ביחס לרשויות ממשלתיות/ציבוריות (שאין לנו שליטה עליהם), ננקוט בצעדים מתאימים שנועדו להבטיח שכל מי שאליו אנו מעבירים את המידע האישי שלך מכל סיבה שהיא יסכים לשמור אותם מאובטחים, רק ישתמש בהם עבור למטרות מתן השירותים שלהם ואינו אוסף ממך נתונים אישיים כלשהם במהלך ביצוע השירותים שלהם. אם לא נוכל להעביר נתונים אישיים לספקים הרלוונטיים או לכל צד שלישי אחר לפי העניין, לא נוכל למלא את בקשתך. בבקשתך, אתה מסכים להעברת נתונים אישיים לספקים הרלוונטיים ולצדדים שלישיים אחרים.

    2. כיצד אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך

    בזמן שאתה מקיים אינטראקציה עם האתר שלנו, אנו נאסוף באופן אוטומטי נתונים טכניים על הציוד שלך, פעולות הגלישה והדפוסים שלך. אנו אוספים נתונים אלה באמצעות קובצי Cookie וטכנולוגיות דומות אחרות. אנו עשויים גם לקבל מידע טכני אודותיך אם תבקר באתרים אחרים המשתמשים בקובצי Cookie שלנו. אנא עיין במדיניות העוגיות שלנו לפרטים נוספים.

    אנו נשתמש בנתונים האישיים שלך עבור השירותים הבאים:

    ניוזלטר

    אנו דורשים את כתובת הדואר האלקטרוני שלך אם ברצונך להירשם לניוזלטר שלנו. אם תרצה בכך, תוכל לספק מידע אישי נוסף כדי שנוכל לבחור הצעות מתאימות עבורך.

    אנו נשתמש בכתובת הדואר האלקטרוני שלך רק לצורך שליחת הניוזלטר שלנו.

    אתה יכול לבטל את המנוי לניוזלטר בכל עת. לשם כך השתמש בקישור המופיע בניוזלטר.

    קובצי Cookie וכלי ניתוח

    קובצי Cookie הם קבצי טקסט קטנים המועברים מהאתר שלנו למכשיר שלך כשאתה גולש בדפים שלנו. העוגיות עשויות להיות מאוחסנות לזמן קצר בזיכרון ה-RAM של המכשיר שלך ("עוגיות הפעלה") או באופן קבוע יותר בכונן הקשיח שלך ("קובצי Cookie קבועים"). זה מאפשר לנו למשל להתאים אישית את התוכן/הצעות שלנו בהתאם לתחומי העניין וההעדפות שלך.

    iFrames של ספקים אחרים בעמוד שלנו

    אנו שומרים על האפשרות להציג תוכן באתר האינטרנט שלנו באמצעות מה שנקרא iFrame.

    טופס יצירת קשר

    בטופס יצירת הקשר שלנו, אנו מבקשים את שמך וכתובת הדואר האלקטרוני שלך. אנו משתמשים במידע זה רק כדי לטפל בשאילתה שלך.

    שליחה בטופס קופון

    בטופס שליחת קופון, אנו מבקשים את שמך וכתובת הדואר האלקטרוני שלך. אנו משתמשים במידע זה רק כדי לטפל בהגשת הקופונים שלך.

    3. הבסיס החוקי לשימוש בנתונים האישיים שלך

    זה האינטרס הלגיטימי שלנו כבקר נתונים לעבד את הנתונים האישיים הללו שכן העיבוד מוגבל בהחלט למטרות המפורטות לעיל. ניגשת לאתר שלנו וייתכן שנרשמת כדי לבדוק הצעות קידום מכירות והעיבוד שלנו של הנתונים שלך הכרחי כדי שנוכל לספק לך את השירותים שלנו. אתה יכול לבטל את המנוי בכל עת.

    אנו לא מסתמכים על הסכמה כבסיס משפטי לעיבוד הנתונים האישיים שלך. זה האינטרס הלגיטימי שלנו לשלוח לך מידע לגבי השירותים שלנו. בכל עת יש לך את הזכות לבקש שלא נכלול אותך עוד בקמפיינים שיווקיים כלשהם.

    שים לב שאנו עשויים לעבד את הנתונים האישיים שלך עבור יותר מעילה חוקית אחת בהתאם למטרה הספציפית שלשמה אנו משתמשים בנתונים שלך. אנא צור איתנו קשר אם אתה זקוק לפרטים לגבי העילה המשפטית הספציפית עליה אנו מסתמכים לעיבוד הנתונים האישיים שלך.

    אנו נשתמש בנתונים האישיים שלך רק למטרות שלשמן אספנו אותם, אלא אם כן אנו רואים באופן סביר שאנו צריכים להשתמש בהם מסיבה אחרת והסיבה הזו תואמת את המטרה המקורית. אם ברצונך לקבל הסבר כיצד העיבוד למטרה החדשה תואם את המטרה המקורית, אנא פנה אלינו .

    אם נצטרך להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרה שאינה קשורה, נודיע לך ונסביר את הבסיס המשפטי המאפשר לנו לעשות זאת.

    לידיעתך, אנו עשויים לעבד את הנתונים האישיים שלך ללא ידיעתך או הסכמתך, בהתאם לכללים לעיל, כאשר הדבר נדרש או מותר על פי חוק.

    4. צדדים שלישיים

    אנו נשתף את הנתונים האישיים שלך עם הצדדים השלישיים הבאים:

    גוגל אנליטיקס

    אנו משתמשים בכלי הניתוח ובעוגייה מגוגל אנליטיקס כדי לשפר את ההצעה שלנו. המידע על השימוש שלך באתר האינטרנט שלנו שנוצר בדרך זו מועבר בדרך כלל לשרת גוגל בארה"ב ומאוחסן שם. אם אנונימיזציה של IP תופעל באתר זה, גוגל תקצר את כתובת ה-IP שלך במדינות החברות באיחוד האירופי או במדינה אחרת החתומה על האמנה על האזור הכלכלי האירופי. רק במקרים חריגים תועבר כתובת ה-IP המלאה לשרת גוגל בארה"ב ותתקצר שם. גוגל תשתמש במידע זה בשם המפעיל של אתר זה כדי להעריך את השימוש שלך באתר, לערוך דוחות על פעילויות האתר ולבצע שירותים נוספים הקשורים לשימוש באתר ושימוש באינטרנט עבור מפעילת האתר. כתובת ה-IP של הדפדפן שלך המועברת במסגרת Google Analytics אינה מתמזגת עם נתונים אחרים על ידי Google. אתה רשאי למנוע את שמירת העוגיות על ידי ביצוע הגדרות מתאימות בתוכנת הדפדפן שלך; עם זאת, שים לב שבמקרה זה, ייתכן שלא תוכל להשתמש בכל הפונקציות של אתר זה במלואן.

    מנהל התגים של גוגל

    אתר זה משתמש ב-Google Tag Manager. שירות זה מבית Google Inc. מאפשר ניהול תגיות אתרים באמצעות ממשק. מנהל התגים של Google מפעיל תגים אחרים שעשויים לתעד נתונים. למידע נוסף לחץ כאן .

    גוגל אנליטיקס וקובצי Cookie

    אתר זה משתמש ב-Google Analytics, שירות ניתוח אינטרנט של Google Inc. ("גוגל"). גוגל אנליטיקס משתמש במה שנקרא "עוגיות": קבצי טקסט, המאוחסנים במכשיר המשתמש ומאפשרים לנתח את השימוש באתר. המידע שנוצר על ידי העוגיות על השימוש שלך באתר מועבר לשרת גוגל בארה"ב ומאוחסן שם. גוגל משתמשת במידע זה על מנת לפרש את השימוש באתר, לערוך דוחות לבעלי האתר על פעילות האתר ולספק שירותים נוספים הקשורים לשימוש באתר ובאינטרנט. ייתכן שגוגל עשויה להעביר מידע זה גם לצדדים שלישיים, כל עוד הדבר נדרש על פי חוק או צדדים שלישיים המעבדים נתונים אלו מטעם גוגל. בשום מקרה Google לא תשייך את כתובת ה-IP שלך לנתונים אחרים של Google. אתה יכול למנוע התקנת עוגיות על ידי התאמת הגדרות תוכנת הדפדפן שלך כראוי; עם זאת, אנו מציינים כי במקרה זה, ייתכן שלא תוכל לעשות שימוש מלא בכל תכונות האתר. על ידי שימוש באתר זה, אתה מסכים לעיבוד הנתונים שנאספו אודותיך על ידי גוגל באופן ולמטרות המפורטות לעיל.

    Google AdSense

    פרסומות עשויות להיות מוצגות באתר זה באמצעות Google AdSense. לכן, הדפדפן שלך עשוי לאחסן קובץ Cookie שנשלח על ידי Google Inc. או צדדים שלישיים. קובץ Cookie זה יכול להיקרא על ידי Google Inc. או צדדים שלישיים. כדי למחוק קובץ cookie או לשנות באופן כללי את הטיפול שלך ב-cookie, פנה לדפדפן שלך. בדרך כלל, אתה יכול למצוא הגדרות אלה תחת תוספות ← הגדרות מדיניות פרטיות (Firefox) או תחת תוספות ← אפשרויות אינטרנט ← מדיניות פרטיות (Internet Explorer).

    אתה יכול גם להימנע מרכישת הנתונים על ידי גוגל ומעיבוד הנתונים הללו על ידי Google, המופק על ידי ה-cookie על בסיס השימוש שלך באתר (כולל כתובת ה-IP שלך) על ידי הורדה והתקנה של תוסף הדפדפן בקישור הבא.

    הודעה על הגנת פרטיות הקשורה לרשתות מדיה חברתיות ופלטפורמות חברתיות כולל אך לא רק פייסבוק, טוויטר, אינסטגרם וגוגל:

    הטמענו תוספים עבור רשתות מדיה חברתיות שונות כמו פייסבוק, טוויטר, אינסטגרם, גוגל ועוד.

    בעת ביקור בדף באתר האינטרנט שלנו המכיל תוסף חברתי, נוצר חיבור ישיר בין הדפדפן שלך לשרת רשתות מדיה חברתית קשור. על ידי חיבור זה, התוסף מספק לרשתות החברתיות את המידע שנכנסת לדף מסוים באתר שלנו עם כתובת ה-IP שלך.

    כך הנתונים יועברו לאותה רשת מדיה חברתית. שים לב כי לנו, כספק של אתר זה, אין כל ידע על תוכן הנתונים המועברים והשימוש בהם על ידי הרשת החברתית וכי עליך לקרוא את מדיניות הפרטיות של כל רשת כדי לקבוע את רמת הנוחות שלך.

    שילוב רשתות חברתיות

    תוספים מפייסבוק, טוויטר, אינסטגרם ואחרים משולבים ב-coupons-list.com שבאמצעותם ניתן להתקין קובצי Cookie. אם אתה מבקר בדף של coupons-list.com, הדבר גורם לחיבורים ישירים לשרתים של הרשתות המתאימות. המשמעות היא שמידע על ביקורך באתר האינטרנט שלנו מועבר למפעילי הרשתות.

    אנו מתייחסים לעובדה שאין לנו מידע מדויק על אופן השימוש במידע זה ברשתות חברתיות אלו. למידע נוסף, עיין בהודעות הגנת הנתונים של ספקי השירות המתאימים:

    שילובים אחרים של שירותים ותוכן של צד שלישי

    ייתכן שאנו מציגים תוכן של צד שלישי בפלטפורמות שלנו, כגון סרטונים או חומרי מיפוי מאתרים כגון YouTube או Google Maps. במקרה זה, תקבל עוגיות מספקי צד שלישי אלה. בעת גישה לדף, נתונים הקשורים אליך, כגון כתובת ה-IP שלך, יועברו אוטומטית לספק. למרבה הצער, לא כל הספקים מספקים מידע על הצורה שבה הם משתמשים בנתונים אלה. אם נמסר לנו מידע כזה, נעביר אותו אליך.

    צדדים שלישיים אלה יהיו בקרי נתונים נפרדים. על פי בקשה נמסור לך פרטים של כל צד שלישי שאיתו שיתפנו את הנתונים האישיים שלך. אם יש לך חששות לגבי האופן שבו צדדים שלישיים אלה עיבדו את הנתונים האישיים שלך, תצטרך להעלות אותם עם הצד השלישי.

    פרסום מבוסס עניין

    אנו מאמינים שפרסום יעיל ורלוונטי יותר כאשר הוא מכוון לתחומי העניין וההתנהגויות שלך. לכן, אנו עשויים לעבוד עם צדדים שלישיים אשר אוספים מידע באתר האינטרנט שלנו באמצעות שימוש בעוגיות ובשיטות דומות על מנת לשרת אותך עם פרסומות רלוונטיות בשירותים אחרים או כדי לקבוע שראית את הפרסומות שלנו בשירותים אחרים. יש לך את היכולת לשלוט בשיטות פרסום מסוימות.

    כדי ללמוד כיצד להגביל מעקב אחר מודעות או לאפס את מזהה הפרסום במכשיר ה-iOS והאנדרואיד שלך, לחץ על הקישורים הבאים:
    iOS – https://support.apple.com/en-us/HT202074
    Android – https://support .google.com/ads/answer/2662922?hl=iw
    אתה יכול גם להוריד ולהגדיר את ההעדפות שלך באפליקציות לנייד של App Choices של DAA הזמינות ב-Google Play או בחנויות האפליקציות של Apple. מידע נוסף על ביטול הסכמה במכשירים ניידים זמין בקישור הבא.
    אנחנו לא מגיבים או מכבדים אותות "אל תעקוב" (a/k/a DNT) או מנגנונים דומים מועבר אוטומטית על ידי דפדפני אינטרנט שעבורם איננו יכולים להעריך את בחירתך

    5. קישורי צד שלישי

      אתר זה עשוי לכלול קישורים לאתרי צד שלישי, תוספות ויישומים. לחיצה על קישורים אלה או הפעלת חיבורים אלה עשויה לאפשר לצדדים שלישיים לאסוף או לשתף מידע אודותיך. איננו שולטים באתרי צד שלישי אלה ואינם אחראים להצהרות הפרטיות שלהם. כאשר אתה עוזב את האתר שלנו, אנו ממליצים לך לקרוא את מדיניות הפרטיות של כל אתר שאתה מבקר בו.

      6. שמירת נתונים ואבטחה

        אנו נשמור את הנתונים האישיים שלך רק כל עוד נחוץ באופן סביר כדי למלא את המטרות שלשמן אספנו אותם, לרבות למטרות עמידה בכל דרישות משפטיות, רגולטוריות, מס, חשבונאות או דיווח.

        אם תספק זאת, אנו נשמור את כתובת הדוא"ל שלך לשיווק למשך פרק זמן שנראה לנכון. כאמור לעיל תהיה לך הזכות "לבטל את הרישום" אך זכות זו מוגבלת לכתובת הדואר האלקטרוני שלך ואינה משתרעת על הנתונים הנזכרים לעיל.

        אנו עשויים לשמור את הנתונים האישיים שלך לתקופה ארוכה יותר במקרה של תלונה או אם אנו מאמינים באופן סביר שיש סיכוי להתדיינות משפטית ביחס למערכת היחסים שלנו איתך.

        אבטחת הנתונים שלך חשובה לנו מאוד. כאשר אנו אוספים את הנתונים שלך, אנו עושים מאמצים סבירים כדי להגן עליהם מפני גישה לא מורשית. עם זאת, בשל האופי הפתוח המובנה של האינטרנט, איננו יכולים להבטיח שהנתונים שלך יהיו נקיים לחלוטין מגישה בלתי מורשית על ידי צדדים שלישיים כגון האקרים והשימוש שלך בשירותי השירות שלנו מעיד על הנחת הסיכון שלך.

        7. הזכויות שלך

          בכפוף לבסיס שעליו אנו מעבדים באופן חוקי את הנתונים האישיים שלך ואת מיקומך הגיאוגרפי, ייתכן שיש לך את הזכויות הבאות, אותן תוכל לממש ללא תשלום:

          גישה : הזכות לקבל עותק של הנתונים האישיים שלך
          תיקון : הזכות לדרוש מאיתנו לתקן כל שגיאה בנתונים האישיים שלך
          כדי להישכח : הזכות לדרוש מאיתנו למחוק את הנתונים האישיים שלך – במצבים מסוימים
          הגבלת עיבוד : הזכות לדרוש מאיתנו להגביל את העיבוד של הנתונים האישיים שלך – בנסיבות מסוימות, למשל אם אתה מערער על דיוק הנתונים
          ניידות נתונים : הזכות לקבל את הנתונים האישיים שסיפקת לנו, במכונה מובנית, בשימוש נפוץ ובמכונה – פורמט קריא ו/או העברת נתונים אלה לצד שלישי – במצבים מסוימים
          להתנגד : הזכות להתנגד: – בכל עת לעיבוד הנתונים האישיים שלך לשיווק ישיר (כולל פרופיל); -במצבים מסוימים אחרים להמשך העיבוד שלנו בנתונים האישיים שלך, למשל עיבוד שבוצע למטרת האינטרסים הלגיטימיים שלנו.

          למידע נוסף על כל אחת מהזכויות הללו, לרבות הנסיבות שבהן הן חלות, אנא צור איתנו קשר או עיין בהנחיה של משרד נציב המידע הבריטי (ICO) על זכויותיהם של אנשים במסגרת תקנת הגנת המידע הכללית או הרגולטור המקומי לפרטיות.

          אם תרצה לממש אחת מהזכויות הללו, אנא שלח לנו הודעה ותן לנו מספיק מידע כדי לזהות אותך (למשל שמך המלא, כתובת הדואר האלקטרוני שלך וכל מספר סימוכין רלוונטי);
          תן לנו הוכחה לזהותך וכתובתך (עותק של רישיון הנהיגה או הדרכון שלך וחשבון שירות או כרטיס אשראי עדכני); ותודיע לנו איזו זכות אתה רוצה לממש והמידע אליו מתייחסת בקשתך.

          8. מידע אישי וילדים

            זהו אתר לקהל הרחב שאינו מיועד או נועד לאסוף מידע אישי מזהה ממשתמשים מתחת לגיל 13. אם בכל עת בעתיד אנו מתכננים לאסוף מידע מזהה אישי מילדים מתחת לגיל 13, האיסוף והשימוש כאמור יבוצעו. נעשה בהתאם לכל החוקים, כולל חוק הגנת הפרטיות של ילדים באינטרנט, ותתבקש הסכמה מתאימה מההורה או האפוטרופוס של הילד. כאשר נהיה מודעים לכך שמידע אישי מזהה מילד מתחת לגיל 13 נאסף ללא הסכמת הורה או אפוטרופוס של ילד כזה, נשתמש בכל המאמצים הסבירים למחוק מידע כזה ממסד הנתונים שלנו.

            9. צור קשר

              אם יש לך שאלות כלשהן לגבי מדיניות פרטיות זו או נוהלי הנתונים שלנו, אנא צור קשר בקישור הבא.